fbpx

Resultater fra verdensmesterskapet i Ironman Hawaii

World Championship (VM) Hawaii - 13. oktober 2018.

Ironman Hawaii 2018 er over, og våre ambassadører har gjort en ekstraordinær innsats i årets utgave av verdens tøffeste triatlon.

Dette er et brutalt løp og er knallhard jobbing hele dagen. Svømmeforholdene var ganske bra, men det var et aggressivt felt med mye slåssing om posisjoner i starten og gjennom hele veien. Syklingen gikk også ganske raskt sammenlignet med andre år, med relativt gode vindforhold. Løpingen ble dog veldig varm, slik alle hadde forventet seg i forkant av konkurransen.Oppsummering fra våre ambassadører

Lars Petter Stormo:

Tid og plassering - Lars Petter Stormo
Tid og plassering – Lars Petter Stormo

-Svømmingen gikk bra på 55 minutter. Det var en posisjonskamp hele veien, men fornøyd med gjennomføringen og tiden.

-Syklingen i dag var rask og det gikk kjempebra! Jeg hadde bra trøkk og en sykkeltid på 4:32, som var over all min forventning!

-Ut på løp ble jeg nok litt for offensiv. Gikk for seieren totalt, så måtte gamble litt for å gå for seieren. Men etter ca 15 km ble det tungt og jeg måtte kjempe hele veien for å komme meg til mål i et greit tempo. Jeg følte løpingen gikk tungt, men en tid på 3:05 er samme som i fjor og ganske bra. Sluttiden på 8:37 er jeg superfornøyd med! Jeg skulle gjerne hatt seieren i klassen og totalt, men han første var det ikke noe å gjøre med.

Trude Wermskog Stormo:

Tid og plassering - Trude Wermskog Skogmo.
Tid og plassering – Trude Wermskog Skogmo.

-Svømmingen ble en kamp om posisjon hele veien. Mye armer og bein, noe som gjorde at det var umulig å finne en god flyt. Men godt fornøyd med å klare 1:09 i kaoset (ny pers i denne løypa).

-Syklingen gikk bra tidsmessig (5:25). Og det ble i tillegg ny personlig rekord i løypa med 26 minutter. Slet med kvalme hele veien, men heldigvis ga dette seg etterhvert gjennom løpet. Løpetiden ble 3:44, som også ble ny pers i denne løypa. Totaltid: 10:27 og 19. plass i klassen. Veldig fornøyd selv om målet var topp ti. Høyt nivå i år! Jeg ga det jeg hadde!

Lars og Trude. (Bilde: Happytimes.no)
Lars og Trude. (Bilde: Happytimes.no)

For å finne mer informasjon om årets utgave Ironman Hawaii, kan du klikke her, for å finne resultater, videoer og bilder fra arrangementet.

Motta nyheter fra Forvaltningshuset!

Få unik innsikt og hold deg oppdatert på markedet.

x