fbpx

Kjenner du noen dyktige mennesker som burde jobbet hos oss?

Vi er alltid på jakt etter dyktige medarbeidere.

Forvaltningshuset får hver måned mange nye kunder ved våre kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Drammen og Tønsberg – derfor jakter vi kontinuerlig etter dyktige talenter og erfarne formuesforvaltere som kan hjelpe oss å vokse videre.

Vi søker etter både erfarne rådgivere/formuesforvaltere som arbeider i banker eller andre rådgivningsselskaper, og unge talenter som kunne tenke seg å starte karrieren sin hos et av Norges sterkest voksende rådgivningsmiljøer. Mange av de som søker hos oss ønsker seg gjerne bort fra storbankene for å jobbe med uavhengig rådgivning, og for å sitte på samme side av bordet som kundene der kundens interesser alltid er i fokus.

Menneskene vi søker er selvstendige og kunnskapsrike, de liker å arbeide i team og kommunisere tett med kunder. De bør også brenne for god forvaltning og gode kundeopplevelser, slik som vi gjør. Siden vi tilbyr rådgivning til våre kunder innebærer det at vi jobber med blant annet problemløsning, utarbeidelse av løsningsforslag og mye tverrfaglig arbeid, ikke bare innen finans. Menneskene vi søker trenger derfor ikke nødvendigvis erfaring fra finans, selv om de bør ha interesse for og forståelse av faget.

Vi oppfordrer våre kunder ved alle kontorer med å komme med tips om erfarne rådgivere/formuesforvaltere og unge talenter i hele Norge.

Vi rekrutterer ved alle våre kontorer. Send oss gjerne en e-post eller oppfordre noen aktuelle kandidater til å kontakte oss.

Se mer informasjon på våre karrieresider: https://www.forvaltningshuset.no/om-oss/karriere/

Motta nyheter fra Forvaltningshuset!

Få unik innsikt og hold deg oppdatert på markedet.

x