fbpx

Katapult Future Fest i Oslo 14.-16. mai

14. til 16. mai vil investorer, gründere, bedriftsledere og engasjerte borgere fra hele verden samles i Oslo for den andre årlige utgaven av Katapult Future Fest (link leder til ekstern side).

Katapult Future Fest (KFF18) er en internasjonal teknologifestival som retter fokus mot hvordan vi kan bruke eksponentielle teknologier og impact-investeringer til å skape et bedre framtidssamfunn for alle. KFF18 arrangeres 14. til 16. mai på SALT i Oslo. For mer informasjon og program kan du besøke katapult.tech (link leder til ekstern side).

Teknologi-festivalen samler internasjonale eksperter for å finne gode løsninger for fremtiden til læring, helse, miljø, styresett, økonomi og mat. Eksponentielle teknologier – fra kunstig intelligens til syntetisk biologi og 3D-printing – både kan og vil føre til dyptgripende forandringer i samfunnet de nærmeste årene. Skjer det på godt eller vondt? Det er i stor grad opp til oss selv.

Over disse tre dagene – gjennom workshops, hackatoner og sosiale aktiviteter sammen med keynote-presentasjoner, paneldiskusjoner og uformelle samtaler ved peisen – vil verdensledende eksperter komme sammen for å gå løs på noen av de største utfordringene verden står overfor i dag. Målet, uttrykt enda klarere og tydeligere enn i fjor, er å få i gang konkrete tiltak som støtter opp under FNs bærekraftsmål.

Seks hovedtemaer på agendaen

  • Fremtiden for læring
  • Helse
  • Miljø
  • Styresett
  • Økonomi
  • Mat

I fjor var det over 500 engasjerte deltagere som var med i samtalen. De fikk oppleve festivalstemningen ved vannkanten langs den nye Havnepromenaden i Oslo, i festivalområdene på SALT og Vippa.

Hvert av hovedtemaene på KFF18 følger en fire-trinns modell. Det starter med en hovedpresentasjon, og fortsetter inn i en dyptgående “fireside chat” og en paneldebatt. Det hele rundes av med en engasjerende workshop – med foredragsholdere og deltagere side om side.

katapult future festival fire-trinns modell
Fire-trinns modell KFF18

Katapult Future Fest tror på samarbeid på tvers av kjønn, kulturer, ekspertise, arbeidstitler og generasjoner. Derfor er deltakerne på KFF18 like engasjerte i å skape verdier, og å utforme programmet, som foredragsholderne, samarbeidspartnerne og teamet bak.

For lesere av forvaltningsBloggen som ønsker å delta så tilbys:

  • 15 % rabatt på Investor Day Ticket (14. mai) ved å bruke rabattkoden “forvaltningshuset”
  • 30 % rabatt på Investor Badge (alle dager) ved å bruke rabattkoden “forvaltningshuset.no”

For billettinformasjon se her (link leder til ekstern side).

Motta nyheter fra Forvaltningshuset!

Få unik innsikt og hold deg oppdatert på markedet.

x