fbpx

Ironman Hawaii nærmer seg med stormskritt

Trude og Lars i storform i forkant av VM i Ironman

Legendariske Ironman på Hawaii er selve opprinnelsen til sporten triatlon. Det var her konkurransen første gang ble arrangert i 1978.

3800 meter svømming, 180 kilometer sykkel og 42,2 km løping under stekende sol og ekstrem varme. 2000 utøvere har kvalifisert seg i sine klasser gjennom ironman-arrangementer verden over.To av deltakerne i år er Trude og Lars Petter Stormo, som begge er ambassadører for Forvaltningshuset. Tidligere i år, ble Lars Petter historisk med seier i Norges første fulldistanse-Ironman, ikke nok med det; hans kone Trude Wermskog Stormo tok også femteplass i kvinneklassen!

Vi har snakket med Lars Petter og Trude på e-post fra Hawaii og de kan begge melde om et godt treningsopplegg i forkant av konkurransen som går av stabelen 13.10.18.

– Forberedelsene har gått bra og nå gjenstår kun siste uken med spissing av formen inn mot konkurransen.

– Vi føler at formen er god og gleder oss veldig til “race-day” lørdag 13.10.18. Det blir en knallhard dag og nivået er høyere enn noen gang, så for å lykkes må vi ha en veldig god dag og treffe godt på gjennomføringen.

– Målet mitt er å bli verdensmester i min aldersklasse og i tillegg bli beste amatør totalt uavhengig av alder. Trudes mål er å komme topp 10 i sin klasse.

Det er med andre ord store forventninger tilknyttet arrangementet for våre stolte representanter. Det er også morsomt å se deres reise på Instagram, hvor de legger ut flotte bilder fra sine treningsaktiviteter:


Og, ikke minst video: 


Konkurransen kan følges via Ironman.com både med live-tracking av utøverne og TV-sending med fokus på proffene i konkurransen, programmet for arrangementet kan lastes ned som PDF her.

Proffene starter 6:35, så starter aldersgruppen for herrer 7:05, og aldersgruppen for damer 7:20. I norsk tid starter da Lars Petter 19:05 og Trude 19:20 på lørdag kveld.

Du kan se mer fra både Trude og Lars Petter på Instagram, samt sjekke ut bloggen deres på: www.happytimes.no.

Vi ønsker begge to masse lykke til! Oppdateringer kommer på løpende bånn direkte fra Hawaii.

Motta nyheter fra Forvaltningshuset!

Få unik innsikt og hold deg oppdatert på markedet.

x