fbpx

Invitasjon til årets Forvaltningshuset Triatlon (NB: Endret til Duatlon)

NB: På grunn av lav temperatur i Bogstadvannet og forventninger om mye nedbør og således usikkerhet rundt vannkvaliteten, har vi valgt å erstatte svømmeetappen med en kort løpeetappe (ca. 2,5 kilometer). Forvaltningshuset Triatlon blir med andre ord Forvaltningshuset Duatlon i 2019.

Torsdag 13. juni 2019 klokken 18.30 avholdes årets Forvaltningshuset Triatlon ved Bogstadvannet i Oslo, og vi inviterer herved alle kunder, ansatte og samarbeidspartnere til å delta og teste formen før sommeren. Sykling og løping ved Bogstadvannet og i Sørkedalen. Vårt triatlon er på et nivå som alle kan fullføre uansett treningsnivå, men hvem blir raskest i år? Se nederst for påmelding.

Les om fjorårets arrangement her: Forvaltningshuset Triatlon 2018

Program for kvelden

18.00:

 • Oppmøte på sandstranden ved Bogstadvannet (parkeringsplass rett ved siden av). Informasjonsmøte for alle deltakere.
 • NB: Alle må stille med eget utstyr, dvs. klær, sko, sykkel, hjelm m.m.

18.30:

 • Start første løpeetappe (NB: Endret fra svømming)

Fra 20.30:

 • Uformell samling med servering av drikke og mat i teltet ved Bogstadvannet etter målgang (alle transporteres løpende ned fra Tryvann til Bogstadvannet etter målgang).
 • Premieutdeling (ca. klokken 21.00, når alle deltagere har blitt fraktet ned)

22.00:

 • Avslutning

Triatlon for alle!

Forvaltningshuset Triatlon er lagt opp slik at alle kan få en utfordring som passer sitt nivå.

For de aller sprekeste menn og kvinner kan målet være å teste seg opp mot to av verdens beste triatleter, Trude Wermskog Stormo og Lars Petter Stormo.

Les mer: Forvaltningshuset samarbeider med Ironman-triatleter

Les mer: Ironman African Championship 2019

Les mer: Resultater fra verdensmesterskapet i Ironman Hawaii

Lars Petter Stormo og Trude Wermskog Stormo
Lars Petter Stormo og Trude Wermskog Stormo

For den mer normalt trente så kan løpet være en konkurranse mot seg selv, og for de som deltok i fjor er det en konkurranse for å forbedre resultatet sitt siden sist.

For de som ønsker en smakebit på Triatlon, så vil lagkonkurransen være en perfekt måte å delta. Her går dere sammen inntil 3 personer og fordeler etappene dere i mellom (det er fullt mulig at en person gjennomfører to etapper på et lag, slik at laget kan bestå av 2 personer).

Klassene som det konkurreres i:

 • Menn individuelt
 • Kvinner individuelt
 • Lag (inntil 3 deltagere)

Løypetrasé – NB: Del 1 er endret fra ca. 350 meter svømming til ca. 2,5 kilometer løping

 • Del 1: Løping: Totalt ca. 2,5 kilometer. Vi starter ved stranden ved Bogstadvannet (punkt A på kartet under) og løper mot Bogstad gård. Vi snur ved punkt B, før vi løper mot punkt C. Vi snur ved punkt C, før vi løper tilbake til stranden (punkt A) igjen.
Del 1: Løping (duatlon)
Del 1: Løping (duatlon)
 • Del 2: Sykling: Totalt ca. 16 kilometer sykling. Starter ved stranden ved Bogstadvannet, tur/retur Skansebakken bussholdeplass innerst i Sørkedalen.
Del 2: Sykling
Del 2: Sykling
 • Del 3: Løping: Totalt ca. 6 kilometer løping. Fra stranden ved Bogstadvannet, bort til bunnen av Wyllerløypa og deretter opp Wyllerløypa. Løpingen følger samme løypetrasé som Oslos Bratteste, og avslutter ved Tryvannstårnet.
Del 3: Løping
Del 3: Løping

Praktiske detaljer og påmelding

Selv om de fleste av Forvaltningshusets ansatte også deltar på årets Forvaltningshuset Triatlon, så vil vi stille med flere arrangører som er med på å sørge for en god opplevelse for deg som deltar. Alt fra registrering ved ankomst, hjelp til å sørge for at utstyret (sykkel, klær m.m.) ligger på riktig plass på stranden ved Bogstadvannet (som du passerer to ganger; før og etter sykling) og alt underveis helt til du går i mål på toppen ved Tryvannstårnet.

Det vil være bemannede drikkestasjoner underveis slik at du slipper å tenke på dette selv. Unntaket er dersom du har spesielle preferanser eller spesielle behov som må tas hensyn til. Løypen vil være godt merket, men det vil også være løypevakter underveis som hjelper deg dersom du er usikker på løypetraseen.

Umiddelbart etter målgang ved Tryvannstårnet vil vi sørge for at du fraktes tilbake til Bogstadvannet for vår uformelle samling med drikke og mat, samt premieutdeling etter løpet.

Tips gjerne venner og bekjente som du tror har glede av å delta!

Vi gleder oss!

PÅMELDING INDIVIDUELL KLASSE (MENN)

KLIKK HER

PÅMELDING INDIVIDUELL KLASSE (KVINNER)

KLIKK HER

PÅMELDING LAG (LAGLEDER MELDER PÅ LAG)

KLIKK HER

Motta nyheter fra Forvaltningshuset!

Få unik innsikt og hold deg oppdatert på markedet.

x