fbpx

Forvaltningshusets triatlon 2018 (med bildekarusell)

En dag utenom det vanlige

Fredag ​​17. august 2018 arrangerte Forvaltningshuset sin første triatlon. Det gikk av stabelen i Oslo, med ansatte fra Oslo og Drammen som deltagere. I tillegg til et fantastisk oppmøte av våre egne, var Norges sprekeste ekteparTrude og Lars Petter Stormo, med å konkurrerte.

Deltakerne hadde mulighet til å gjennomføre individuelt, eller delta på et stafettlag.

Slik delte vi opp etappene: 


  • Del 1: Svømming ca. 300 meter

Fra Bogstad gård til stranden ved Bogstadvannet.

  • Del 2: Sykkel ca. 17 kilometer

Fra stranden ved Bogstadvannet, og vending helt innerst i Sørkedalen. Deretter tilbake til stranden ved Bogstadvannet.

  • Del 3: Løping ca. 6 kilometer

Fra stranden ved Bogstadvannet og bort til Wyllerløypa. Deretter opp slalåmløypa opp til bunnen av Tryvannstårnet (Oslos bratteste).


Ikke redd for en utfordring eller tre!

Lars Petter og Trude Stormo
Lars Petter og Trude Stormo

Vi benyttet oss av sjansen til å slå av en prat med Stormo-paret, i en ellers så travel sesong har de gjort mye bra i 2018, hvor vi spesielt har bitt oss merke i Ironman som ble arrangert for første gang i Norge i år.

Hvordan har årets sesong vært for dere? 

Trude: 

– Årets sesong har så langt gått veldig bra. Jeg klarte målet mitt om å bli topp 3 i klassen min i Ironman Sør-Afrika i april, og med det kvalifiserte jeg meg til VM i Ironman på Hawaii nå i oktober. I mai deltok jeg også i Ironman 70.3 på Mallorca (4. plass i klassen), og i juli deltok jeg i Ironman i Haugesund. Dette var første gang det ble arrangert en full Ironman-konkurranse i Norge, så det var utrolig gøy å delta. Jeg ble nummer 2 i klassen min og nummer 5 totalt av alle damene. Jeg har så langt holdt meg frisk og skadefri, og i sommer har jeg fått trent veldig bra. Nå ser jeg frem til oppkjøringen mot VM på Hawaii.

Lars Petter: 

– Sesongen 2018 har væt helt fantastisk! Jeg hadde lagt press på meg selv ved å sette meg ganske hårete mål før sesongen, og så langt har det gått bedre enn det jeg hadde turt å drømme om. Sesongen starten med Ironman Sør-Afrika hvor jeg ble beste age-group utøver totalt og nr. 13 totalt blant proffene på ny løyperekord for amatører. Med dette kvalifiserte jeg meg også til VM på Hawaii. I mai kjørte jeg Ironman 70.3 Mallorca hvor jeg ble nr. 2 totalt og vant klassen min. Konkurransen kom veldig tett på Ironman Sør-Afrika som kun var 4 uker tidligere, men vi valgte likevel å kjøre denne fordi det er en veldig fin konkurranse og kjempegod trening. At resultatet ble så bra var både overraskende og veldig positivt, og viser at vi har lagt ned et veldig godt treningsarbeidet i vinter.

– I starten av juli kjørte vi Ironman Haugesund Norway som var et av årets hovedmål. Dette ble en fantastisk bra dag og jeg vant konkurransen og ble dermed den første vinneren av en fulldistanse Ironman i Norge.

Hvilke fordeler gir et samarbeid med Forvaltningshuset dere? 

Trude: 

– Samarbeidet med Forvaltningshuset gjør at vi får muligheten til å gjennomføre et optimalt sesongopplegg, og at vi kan kjøre de konkurransene vi ønsker for å nå hovedmålet som er VM på Hawaii. Uten dere på laget hadde ikke det vært mulig, og det er vi veldig takknemlige for.

 

Lars Petter: 

– Samarbeidet med Forvaltingshuset har gjort det mulig for oss å gjennomføre den sesongplanen og de konkurransene vi ønsket i år for å nå de målene vi har satt oss med Ironman Haugesund og VM på Hawaii som hovedmål. Samarbeidet har også inspirert oss til å tenke større, mer langsiktig og å drømme større enn det vi har turt å gjøre tidligere.  

 

Hva synes dere om Forvaltningshusets første triatlon?

Trude:

– Det at dere inviterer alle ansatte til en triatlonkonkurranse viser hvilken sporty og sprek gjeng dere er. Jeg er imponert over hvor mange som har meldt seg på – det viser at de ansatte i Forvaltningshuset ikke er redde for en utfordring eller TRE. Jeg gleder meg veldig til fredagen! Jeg tipper vi får se brede smil, masse konkurranseinstinkt og herlig mestringsglede.

Lars Petter: 

– Årets kickoff med en triatlon viser at Forvaltningshusets ansatte ikke er redde for å pushe seg selv og ta nye utfordringer på strak arm. Med den avsluttende løpeetappen opp «Oslos Bratteste» blir det en tøff løype og en god utfordring for alle. Jeg tror det kommer til å bli en veldig bra dag og at mange kommer til å kjenne på gleden av mestringsfølelse og det å pushe seg litt utenfor komfortsonen.  

Hvordan ligger dere an før VM på Hawaii?

Trude:

– Jeg føler jeg har restituert bra og kommet godt i gang med treningen etter Ironman Haugesund. Formen kjennes god ut og jeg gleder meg til treningen som skal gjøres i høst for å få et løft frem mot VM i oktober der målet er en topp 10-plassering i klassen min.

Lars Petter: 

– Etter Ironman Haugesund i juli har vi lagt opp en plan frem mot VM i oktober. Etter en god sommer med mye trening i varmere strøk i Hellas ser vi nå frem mot å legge ned mye trening i høst og vi har god tid til å bygge opp en god form frem mot dette. Formen kjennes bra ut og jeg har stor tro på at jeg skal stille veldig godt forberedt til årets konkurranse på Hawaii. Etter en andreplass der i fjor og en god så langt lever fortsatt drømmen om å bli verdensmester i min klasse og beste age-group utøver totalt av alle startende.

Fornøyd sjef

Michael V. Sivertsen
Michael V. Sivertsen

Administrerende direktør i Forvaltningshuset, Michael V. Sivertsen, konkluderer med at dette var et godt gjennomført arrangement.

Hvordan var det å delta i Forvaltningshusets første triatlon? 

– Veldig morsomt, men jeg kjente det godt i beina på slutten! Mange imponerte stort av de som deltok, men det var også godt organisert og hyggelig å møte gode kolleger underveis på postene også. Fint at det både var mulighet å delta som lag og individuelt.

Hvorfor arrangerer vi et årlig kickoff? 

– Det er todelt. For det første ønsker å knytte alle ansatte nærmere sammen. Vi bruker alle mye av livet vårt på jobben, og derfor er det viktig å legge til rette for at vi gleder oss til å komme på jobb. Man blir jo kjent med hverandre på en helt annen måte når vi gjør ting sammen utenfor kontoret. For det andre er det viktig å formidle viktige føringer i selskapet i tiden som kommer. Vi ønsker at alle samler seg rundt de fokusområdene vi har besluttet, og det er en fin anledning til å lansere slike ting.

Vinneren får heder og ære (og premie)

Eirik Larssen
Eirik Larssen

Triatlon passer ikke alle, det er en kjent sak. Men oppmøtet og innsatsen vi opplevde i løpet av dagen var helt fantastisk. Mange måtte også fikse sykkel og annet utstyr i forkant, så her måtte deltakerne virkelig forberede seg godt.

Vi hadde på forhånd bestemt at de ansatte skulle ha en egen amatørklasse, hvor Lars Petter og Trude stilte i sin egen proffklasse. Førstnevnte kom selvfølgelig først i mål, men overraskelsen var stor når vår egen Eirik Larssen sprintet inn til en fantastisk andreplass, før Trude på tredje! Det betyr at Forvaltningshuset har fått sin første triatlonmester.

Samtlige fra konkurransen var mildt sagt slitne etter løpet, inkludert Eirik, men heldigvis var han i stand til å svare på spørsmål i etterkant.

Hvordan føles det å vinne Forvaltningshusets første triatlon? 

– Veldig moro å vinne. Jeg var ganske sikker på at svømmingen og syklingen skulle gå bra, men var usikker på løpingen pga. akillesskade. Men det fungerte fint og det ga ekstra motivasjon å ha Trude like bak.

Har du gjort noen spesielle forberedelser i forkant av konkurransen? 

– Ingen spesielle forberedelser. Jeg liker å trene variert året rundt, men i år har det bare vært sykling pga.  skade. 

Vil du bli med neste år? 

Forvaltningshuset Triatlon 2019 vil avholdes i juni. Vi utfordrer på nytt ansatte, samarbeidspartnere og kunder til å benytte anledningen til å teste sommerformen sammen med oss i Forvaltningshuset. Antall deltakere er begrenset til maksimum 100 stk. Deltakere som gjennomførte årets triatlon har fortrinnsrett frem til og med 31. august i år.

Som i år konkurreres det både individuelt, en felles klasse for menn og en for kvinner, samt stafett der inntil 3 deltakere gjennomfører en etappe hver. 

Informasjon om påmelding kommer senere.

Motta nyheter fra Forvaltningshuset!

Få unik innsikt og hold deg oppdatert på markedet.

x