fbpx

Forvaltningshuset samarbeider med Ironman-triatletene Lars Petter og Trude Stormo

Nytt samarbeid med triatleter

Lars Petter og Trude har begge seirer i store internasjonale Ironman-konkurranser, og de er å regne blant Norges og verdens beste age-group Ironman-triatleter. Lars Petter har blant annet vunnet Norseman Xtreme Triathlon to ganger (2007 og 2016), og han har to andreplasser og to fjerdeplasser i denne konkurransen, som omtales som verdens hardeste endagskonkurranse. Trude har en femteplass og en syvendeplass i Norseman og har vunnet Aurlandsfjellet Xtreme Triathlon. I 2017 vant de begge aldersklassen sin i Ironman Østerrike, og Lars Petter ble i tillegg beste amatør totalt og nr. 7 blant de profesjonelle utøverne. De deltok også begge i VM i Ironman på Hawaii i 2017, og Lars Petter tok da en veldig sterk andreplass blant amatørene, satte ny norsk rekord i den legendariske løypa og ble første nordmann noensinne til å komme i mål under 9 timer i VM-løypa.


Trude Stormo
Trude Stormo

Forvaltningshuset gleder seg over å kunne støtte Lars Petter og Trude i deres videre Ironman-satsing, og våre ansatte blir inspirert av deres systematiske og langsiktige trening samt resultatene de har oppnådd. Vi er glade for å kunne bistå til at de kan fortsette sin satsing og nå sine høye mål, sier styreleder i Forvaltningshuset Tore Malme.

Petter Stormo
Lars Petter Stormo

Det store målet i 2018 for begge to er VM i Ironman på Hawaii, hvor Lars Petter håper å kunne bli verdensmester for amatører og Trude har en drøm om å komme på pallen i sin klasse. Årets sesong startet med Ironman Sør-Afrika i april. Lars Petter ble beste amatør totalt og Trude ble nr. 3 i sin klasse. Begge kvalifiserte med dette til deltagelse i VM på Hawaii i oktober. Kun fire uker etter Sør-Afrika deltok de i Ironman 70.3 Mallorca, som er verdens største halv-ironman med nesten 4000 påmeldte deltagere. Her ble Lars Petter nr. 2 i hele konkurransen og Trude tok en sterk 4. plass i sin klasse.

– Vi er veldig glade for å kunne si at vi har inngått et samarbeid med Forvaltningshuset. Avtalen vil gi oss muligheten til å gjennomføre det optimale sesongopplegget og delta i de konkurransene vi ønsker for å nå de målene vi har satt oss. Forvaltningshuset deler våre verdier om at veien til suksess er gjennom langsiktig planlegging og hard og grundig jobbing over tid. Sammen vil vi jobbe mot å nå de målene vi har satt oss, og sette nye hårete mål for fremtiden. Vi gleder oss veldig til å inspirere og bli inspirert av Forvaltningshusets engasjerte medarbeider, sier Lars Petter Stormo.

Motta nyheter fra Forvaltningshuset!

Få unik innsikt og hold deg oppdatert på markedet.

x