fbpx

Forvaltningshuset på lag med Martin og Niklas

Vi har inngått avtale om å gå inn som samarbeidspartner i 2020/21-sesongen

Forvaltningshuset har nå inngått avtale om å gå inn som samarbeidspartner i det private sponsorlaget til Martin Johnsrud Sundby og Niklas Dyrhaug.

Torsdag denne uken presenterte Martin og Niklas sin nye satsing på Skihytta i Trondheim. Gutta presenterte store ambisjoner for sesongen, og VM i Oberstdorf i februar 2021 er sesongens høydepunkt. Andre mål for sesongen er NM i Trondheim, 50 km i Holmenkollen og Birken. Utover dette vil gutta fokusere på å oppnå gode resultater i verdenscupen.

– Vi ser på dette som et veldig spennende samarbeid. Gutta er nå i utfordrerposisjon, akkurat som Forvaltningshuset er det i rådgivningsmarkedet. Det at vi kan støtte Martin og Niklas som sammen skal jobbe for å bli best i VM og verdenscupen er i tråd med det vi selv tenker om vår egen jobb, sier daglig leder i Forvaltningshuset Trondheim, Espen Straume Stene.

Ser frem til samarbeidet

– Vi ser frem til å samarbeide med Forvaltningshuset gjennom 2020-21 sesongen og vi planlegger å gjennomføre ski-kurs og andre spennende arrangementer for kunder og ansatte av Forvaltningshuset gjennom høsten og vinteren. Vi er svært motiverte foran sesongen og ser frem til å samarbeide med Forvaltningshuset og deres kunder gjennom sesongen, sier Martin.

 

Motta nyheter fra Forvaltningshuset!

Få unik innsikt og hold deg oppdatert på markedet.

x