fbpx

En av Europas største investeringskonsulenter innleder samarbeid med Forvaltningshuset

Forvaltningshuset etablerer eksklusivt samarbeid

Den britiske investeringskonsulenten Redington ekspanderer nå sin virksomhet utover Storbritannia og etablerer et eksklusivt samarbeid med det uavhengige rådgivningsselskapet Forvaltningshuset. Redington er en av Europas største og hurtigst voksende investeringskonsulenter. Selskapet er basert i London og rådgir institusjonelle kunder i Europa som samlet forvalter mer enn 4500 milliarder kroner.

Kunderesultater og en uavhengig rådgivningsmodell

Det uavhengige verdipapirforetaket Forvaltningshuset er en sterkt voksende utfordrer i det norske markedet for finansiell rådgivning, og rådgir 6 milliarder kroner. Selskapet tilbyr uavhengig og langsiktig finansiell rådgiving for formuende norske privatpersoner, investeringsselskaper og stiftelser. I likhet med Forvaltningshuset er Redington et uavhengig og frittstående selskap med et dedikert fokus på å møte den enkelte investors behov.

– Vi er svært fornøyd med å etablere et samarbeid med Forvaltningshuset. Vi ser at det er godt samsvar mellom Redington og Forvaltningshuset sitt fokus på kunderesultater og fokus på en uavhengig rådgivningsmodell. Vi ser på Norge som et spennende marked med stort vekstpotensial, og vi tror Forvaltningshuset er den perfekte partner i Norge når vi nå styrker vår globale tilstedeværelse, sier Pete Drewienkiewicz, CIO, Global Assets i Redington.

Les også:

Forvaltningshuset fortsetter veksten

Nordmenn flest fremdeles tradisjonelle når det gjelder sparing

Unikt rådgivningstilbud i det norske markedet

Ved å kombinere et dedikert forvalterseleksjonsteam med markedsledende analyseverktøy, vil Redington styrke Forvaltningshusets investeringsløsninger ytterligere.

– Samarbeidsavtalen med Redington gjør vårt rådgivningstilbud unikt i det norske markedet. Ved å sette den enkelte kundes investeringsmål i fokus, kan vi sammen med Redington tilby norske investorer robuste løsninger uten noen form for interessekonflikter, sier administrerende direktør i Forvaltningshuset, Michael V. Sivertsen.

Nick Samuels, Head of Manager Research
Nick Samuels, Head of Manager Research

Tara Gillespie (Senior Vice President) og Nick Samuels (Head of Manager Research) fra Redington besøkte nylig Forvaltningshusets hovedkontor i Oslo, hvor de holdt et heldagsseminar for selskapets formuesforvaltere.

– Samarbeidet gir oss muligheten til å forbedre våre eksisterende investeringsløsninger ytterligere. Endringer vil implementeres gradvis utover høsten og gjennom 2019. Vi gleder oss til å presentere dette for våre kunder når tiden er inne for det, avslutter Sivertsen.

Ønsker du å vite mer?

Motta nyheter fra Forvaltningshuset!

Få unik innsikt og hold deg oppdatert på markedet.

x