fbpx

Disse 10 Airbnb-stedene danker ut hotellene!

Gjør høstferien litt ekstra spesiell, og bo i en av disse Europeiske herlighetene!

Sommeren er på hell, og er du en av dem som fortsatt skulle ønske at det var 25 grader i både luft og vann er du nok ikke alene. Har du barn i barnehage eller skole? Eller kanskje du bare ikke helt har fått nok av feriefølelsen enda? Da kan en mini-getaway i Europa til høsten være akkurat det du trenger!

Mange velger tradisjonelle hotell når de skal ut å reise, men med delingstjenester som Airbnb er langt flere alternativer tilgjengelige. Hva med å bo inne i en vindmølle i England? Eller oppfylle din etterlengtede Downton Abbey nostalgi?

Her er våre Airbnb favoritter for høstferien:

Storbritannia

Old Smock Windmill i Kent.
Old Smock Windmill i Kent.

Bo inne i en vindmølle i England!

I landsbygden Kent i sør-østlige England finner du «Old Smock Mill». Her kan dere unnslippe bylivets kjas og mas, og trekke dere helt tilbake i Englands landlige omgivelser. Vindmøllen er romantisk innredet – med fokus på detaljer og lekkert interiør. Lokalområdet byr på både strender og golfmuligheter ikke så langt unna, og er det perfekte stedet for å lene seg tilbake og nyte den friske høstluften sammen med din kjære.

Lickleyhead Castle
Lickleyhead Castle

Adelig luksus i Skottland

Hvorfor nøye seg med å leie et hus, når du kan leie et helt slott? Lickleyhead Castle har plass til hele 14 personer, der samtlige rom preges av herskapelig interiør. Her kan dere drømme dere tilbake til adelige tider, med deres helt egen versjon av Downton Abbey.

Dairsie Castle
Dairsie Castle

Dilla på slottsferie  

En times kjøretur fra Edinburgh finner du nok et slott. Dairsie Castle er omringet av grønne omgivelser, og her er det lagt opp til koselige høstdager med familien eller vennegjengen. Med høyt under taket og et stort spisebord er det duket for gode samtaler og hyggelige kvelder, avsluttet med å lukke øynene i en av de mange himmelsengene når natten faller på.

Nederland

Bo i en vindmølle i Nederland
Bo i en vindmølle i Nederland

Vindmølle nær Amsterdam

Da vindmøllen i England er tilegnet par, er denne beregnet for hele familien! Med sine tre soverom og seks sengeplasser er det nok av plass å boltre seg på. Vindmøllen ligger idyllisk og landlig til, med bare 15 minutters kjøretur inn til Amsterdam.

Kubehøs i Rotterdam
Kubehus i Rotterdam

Kubehus i Rotterdam

Det er ikke bare vindmøller Nederland har å by på. Drar du til landets nest største by, Rotterdam, finner du de helt spesielle kubehusene. Huset har tre etasjer, med plass til fire gjester, og fra den øverste etasjen kan du nyte 360 graders utsikt over Rotterdam og de andre kubehusene som ligger rundt.

Hellas

Villa Orion Magnificent i Mykonos
Villa Orion Magnificent i Mykonos

Forleng sommeren!

Er du en av dem som aldri får nok av varmen, og synes høsten godt kan holde seg på avstand? Da er denne eneboligen i Mykonos det perfekte stedet for å ta med storfamilien eller vennegjengen på litt ekstra sol og sommer. Med basseng, utegrill og 12 sengeplasser er det plass og moro for enhver alder.

Frankrike

Penthouse i Paris
Penthouse i Paris

Romantisk i Paris

Har du lyst til å gjøre noe ekstra spesielt for deg og din kjære denne høsten? Hvorfor ikke ta turen til Paris, og våkne opp til utsikten av selveste Eiffeltårnet! Her venter lange spaserturer langs Seinen, shopping i Le Marais og et glass forfriskende mens dere iakttar franske menn og kvinner fra en av de mange fortausrestaurantene.

Fransk sjarme
Fransk sjarme

Fransk sjarme

Paris er ikke bare for kjærestepar, selv om den nok har grepet hjertene til mange. Hvorfor ikke ta med storfamilien eller vennegjengen og leie et helt hus? Dette huset er innredet med et øye for detaljer, med både piano og et stort spisebord i stuen. Det er fire soverom, og plass til elleve gjester – så her er det bare å invitere alle som vil med!

Portugal 

Eventyrlige Portugal
Eventyrlige Portugal

Utsiktsperle i Lisboa  

Portugals vakre hovedstad er blitt en favoritt for mange, og byen byr på lekker arkitektur, god vin og deilig sjømat. Her kan du ta med deg tre andre og nyte morgenkaffen til byens vakreste utsikt. Terrassen er solfylt hele dagen, med gåavstand til byens mange severdigheter.

Island

Naturskjønne Island byr på mange fine opplevelser for hele familien!
Naturskjønne Island byr på mange fine opplevelser for hele familien!

Fantastisk natur

Er du ute etter et nordlig eventyr, er denne villaen på Island midt i blinken! Den ligger omringet av vill natur, og fantastiske fosser og fjorder – perfekt for naturglade sjeler.

Etter en lang dag med spennende opplevelser kan dagen avsluttes i det utendørs boblebadet, samtidig som dere skuer utover viddene. Boligen tilbyr dessuten muligheten til å leie bil, slik at dere kan oppleve det beste Island har å by på.

Les også: 

Verdens mest eksklusive hoteller?

Klokker som investeringsobjekt?

___

*Alle bilder er hentet fra Airbnbs hjemmesider

Motta nyheter fra Forvaltningshuset!

Få unik innsikt og hold deg oppdatert på markedet.

x