fbpx

Arveoppgjør gjort feil, hedgefondsforvaltning og hvordan drive start-ups i Silicon Valley: Disse seriene bør du sjekke ut

Våre favoritter

2018 går inn i rekken som et nytt flott år for serie- og filmbransjen! De fleste liker å ta seg en tur på kino av og til, men hva med å sjekke ut en spennende serie hjemme? Våre favoritter og anbefalinger finner du hos blant annet HBO Nordic og Netflix.

Billions

Damian Lewis spiller den styrtrike hedgefondforvalteren Bobby Axelrod. Fra arbeiderklassebakgrunn i Yonkers, har han bygd seg opp til å bli en av de mektigste mennene i USA. Han er karismatisk, spekulativ og generøs, med et hjerte for mannen i gata – i hvert fall på utsiden.

«Billions» ser du hos HBO Nordic.

Silicon Valley

Silicon Valley er en amerikansk komiserie som har gått på TV siden 2014. Handlingen dreier seg rundt seks unge menn som vil starte et teknologiselskap i Silicon Valley. Selskapet er Pied Piper og har en unik kompresjonsalgoritme som de ønsker å utvikle til å bli et nytt fritt internett. Serien er morsom og tar for seg klassiske stereotyper fra tech-bransjen i USA.

«Silicon Valley» ser du hos HBO Nordic.

Last Week Tonight with John Oliver

Helt siden satirekongen Jon Stewart gikk av med pensjon i 2015, og «The Daily Shows» arvtager, Trevor Noah, ikke har klart å fylle skoene hans, har det vært opp til den britiske nerdekomikeren å fortelle amerikanere og resten av verden hva som egentlig foregår i det som enn så lenge fortsatt er verdens mest mektigste land.

Vi synes den enkle blandingen mellom humor og fakta er genial, og vi kan ikke få nok av serien!

«Last Week Tonight with John Oliver» ser du hos HBO Nordic.

Trust (hvordan arveoppgjør ikke burde gjøres)

Dramaserien handler om John Paul Getty III (Harris Dickinson), arvingen til Getty-familiens olje formue.

Historien om den kjente amerikanske Getty familien har blitt foreviget i form av en film og TV-serie. Begge med samme fokus – den kyniske og bisarre hendelsen med barnebarnet til J. Paul Getty, som ble kidnappet i Italia i 1973. Bestefar (som mer eller mindre var verdens rikeste mann på den tiden) nektet å betale løsepenger. Kidnapperne gikk lei, skar av unggutten øret og sendte det i posten.

Pssssst. Denne finnes også som film «All the Money in the World»

«Trust» ser du hos HBO Nordic.

Jobs

Vi har spart det beste til slutt! Dette er den sanne historien om en av de største gründerne i USAs historie. I hovedrollen finner vi ingen ringere enn Ashton Kutcher.  Filmen skildrer 30 avgjørende år i Steve Jobs liv. Den er et ærlig, inspirerende og personlig portrett av en som gikk sine egne veier.

«Jobs» finner du hos HBO Nordic. 

Da er det bare å sette på popcornet og kose seg med seriemaraton!

Motta nyheter fra Forvaltningshuset!

Få unik innsikt og hold deg oppdatert på markedet.

x