fbpx

Åpningen av Ironman-sesongen endte med både seier og kollaps

Ambassadører for Forvaltningshuset, Lars Petter og Trude Wermskog Stormo, startet årets Ironman-sesong med bravur i Thailand. 

Etter et treningsopphold i februar i Thailand, deltok Lars Petter og Trude på Ironman 70.3 Bangsaen sør for Bangkok. Lars Petter tok likegodt seieren med sluttiden 04:09:02 og er med det allerede nå kvalifisert for VM Ironman 70.3 som går av stabelen i Nice i september senere i år.

Lars Petter forteller om et tøft løp med mye bølger på svømmeetappen, og veldig høy varme underveis i løpet. Etter 40 km på sykkeldelen av løpet var i tillegg Lars Petter uheldig og krasjet stygt med kameramotorsykkelen som fulgte han som leder av løpet. På tross av uhellet vant altså Lars Petter løpet, og selv om det krevdes noe sykehusbehandling etter løpet er han svært fornøyd med sesongåpningen og kvalifiseringen til årets VM Ironman 70.3. Trude hadde også utfordringer underveis i løpet, med mye kvalme og oppkast underveis (kanskje ikke vannet i Bangkok var det reneste?). Til tross for utfordringene fullførte Trude løpet, og vi kan ikke gjøre annet enn å ta av hos hatten for begge to.

Les Trude og Lars Petters racerapport her.

Trude på vei opp av vannet.

Lars Petter og Trude sier de i år håper å kunne delta i VM både på den kortere versjonen av Ironman (70.3) og fulldistanse-Ironman. De har deltatt flere år på sistnevnte distanse med svært gode resultater.

Etter ukene i Thailand går nå turen hjem igjen til Norge. Da er de nok glade for at vinteren er i ferd med å slippe tak her hjemme, selv om de nok må påregne et kuldesjokk etter fine uker i Thailand.

Neste konkurranser på planen nå er Ironman Sør-Afrika 7. april, hvor de håper å kvalifisere seg til Ironman WM i Hawaii i oktober i år. Deretter er det Ironman 70.3 i Marbella 28. april.

Forvaltningshuset gratulerer Lars Petter med seieren, og ønsker dem begge lykke til videre med sesongen!

Lars Petter på sykkelen.

Lars Petter i godt driv langs gatene i Thailand.

Motta nyheter fra Forvaltningshuset!

Få unik innsikt og hold deg oppdatert på markedet.

x